8 am - 5.30 pm

Maandag tot Vrijdag

Commissaris Weythingweg 64

Paramaribo, Suriname

338560 / 212360

info@panamericanrealestate.sr

Vergelijk woningen

Pan American, de beste vastgoedmakelaar in Suriname


Wij zijn Pan American Real Estate, een stabiele en klantgerichte vastgoed organisatie en tevens ook de dochteronderneming van de internationale organisatie Pan American Motors. In 2017 gestart met woonbouw projecten onder andere van huizen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in de verkoop van huizen en percelen.
Pan American Real Estate is gedreven om “Wonen in Suriname” waar te maken voor iedereen die de verhouding prijs en kwaliteit belangrijk vindt. Wij willen mogelijk maken dat er voor elk wat wils is! Bent u op zoek naar een starterswoning of juist naar een luxe woning, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar om met u mee te denken en uw wensen in kaart te brengen.

Pan American Group of Companies

store
In 1951 is Pan American gestart met het verkopen van kleding en cosmetica. Wij zijn door de jaren heen gegroeid naar 2 filialen, 1 te Nickerie en 1 te commissaris weytingweg. Bij Pan American General Store bent u terecht voor de laatste mode kleding en cosmetica.
motors
In 2000 is Pan American Motors gestart in Nickerie met met de verkoop van slechts twee auto’s. Door de jaren heen zijn wij gegroeid naar een internationale organisatie. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om zorg te dragen voor een snelle levering en een goede service. Wij hebben gemotiveerd personeel waar wij in investeren. Bij Pan American Motors kun u terecht voor auto’s met de beste prijs en kwaliteit, en niet te vergeten een goede aftersale.
In 2017 is pan american gestart met woningbouw projecten. Hiermee willen we alle schakels van de samenleving tegemoet komen.Pan American Real Estate is gedreven om “Wonen in Suriname” waar te maken voor iedereen die de verhouding prijs en kwaliteit belangrijk vindt.